Вікна WDS

Переваги та недоліки пластикових вікон

Популярність металопластикових вікон пояснюється тим, що у таких конструкцій є цілий ряд переваг — як перед традиційними дерев’яними вікнами, так і перед сучасними конструкціями з профільованого бруса або алюмінію. Але поряд з перевагами у ПВХ-вікон є і недоліки — їх теж варто враховувати при виборі варіанта скління будинку.

Об’єктивно про плюси і мінуси вікон на основі металопластикового профілю ми розповімо в статті.

Плюси ПВХ-конструкцій

Металопластикові вікна сьогодні активно використовуються при склінні квартир, приватних будинків, громадських будівель, комерційних і виробничих об’єктів. Така універсальність пояснюється модульною конструкцією: комбінуючи різні профільні системи, склопакети та елементи фурнітури, можна створити вікно практично з будь-якими характеристиками.

Незважаючи на таке розмаїття, більшість переваг є спільною для всіх металопластикових вікон:

Звичайно ж, тут перераховані лише основні переваги металопластикових вікон — але й цих переваг зазвичай вистачає, щоб зробити вибір на користь виробів з ПВХ.

Мінуси металопластикових вікон

Є у пластикових вікон і мінуси. І тут мова не йде про поширені забобони (міфи про пластикові вікна ми розвінчали в цій статті). Недоліки цілком об’єктивні — і їх обов’язково потрібно враховувати:

Важливі аспекти

Крім мінусів, зазначених вище, є і фактори, які потрібно враховувати:

Незважаючи на наявність об’єктивних мінусів, перелік переваг дозволяє з успіхом використовувати ПВХ-конструкції в склінні різних об’єктів. При цьому компенсувати недоліки можна грамотним підбором комплектації і професійним встановленням конструкцій з додержанням стандартів ДСТУ.

Дізнайтесь більше про всі переваги віконних систем WDS 8SWDS 7SWDS 6SWDS 5S. Для замовлення вікон WDS у вашому місті радимо звертатись у брендові салони, представлені в розділі «Де купити». Щоб ознайомитись з іншими матеріалами, переходьте у розділ «Всі статті».