Вікна WDS

Новинка Woodec в палітрі ламінації WDS Color

ТМ WDS презентувала клієнтам ще одну новинку – преміальні текстури ламінації WDS Color Woodec.

У сезоні 2019 ТМ WDS вже вразила клієнтів оновленням своєї продуктової лінійки. Окрім двох нових віконних систем, ряду доповнень до дверної групи та додаткових профілів, бренд анонсував випуск профілю, ламінованого славнозвісними текстурами Woodec*.

Що особливого у Woodec?

Якщо коротко, то це: трендові кольори, матова текстура та природний вигляд. Гармонія натуральності та технологічності вирізняє вікна WDS Color Woodec з-поміж інших. Текстури Woodec неймовірно реалістично передають малюнок деревини, її натуральні тони та приємну фактуру. Вони виглядають особливо стильно завдяки матовому виконанню.

Ламінація WDS Color Woodec доступна у трьох варіантах, що уособлюють скандинавські мотиви в дизайні: Дуб Тернер, Дуб Шеффілд альпійський та Дуб Шеффілд сірий.

Ламінація текстурами Woodec орієнтована на преміум сегмент і буде доступна лише для систем WDS 8S та WDS 7S.

Для замовлення ламінованих вікон WDS Color у вашому місті радимо звертатись у брендові салони, представлені в розділі «Де купити». Щоб ознайомитись з іншими матеріалами, переходьте у розділ «Всі статті».

*Woodec –  (wood+decor / деревина+декор) назва текстур виробника Benecke Hornschuch (Continental). Вперше анонсовані виробником у 2018 році на виставці Fensterbau Frontale (Нюрнберг).