Вікна WDS

Що потрібно знати перед купівлею пластикових вікон

Ми неодноразово акцентували увагу на тому, що купівля вікон — це доволі відповідальний захід. Ефективність, з якою ПВХ-конструкція буде виконувати покладені на неї функції (енергозбереження, сонцезахист, забезпечення комфорту і безпеки, вентиляцію) залежить від підбору комплектуючих і від того, наскільки правильно вікно буде змонтовано.

При виборі оптимальної комплектації вікна необхідно орієнтуватися насамперед на те, де його буде встановлено і які завдання воно буде вирішувати. Допомогти з вибором можуть консультації менеджера фірмового салону — проте й самому покупцеві варто орієнтуватися в базових параметрах конструкції. А щоб не пропустити щось важливе, можна скористатися наведеним нижче переліком, в якому коротко вказані рекомендації щодо комплектації вікна.

Профільна система

Профіль — основа конструкції, що відповідає за базові характеристики енергозбереження, міцність і зовнішній вигляд. Вибирати профіль варто, виходячи з таких міркувань:

Ламіновані вікна — наряду з білими можна обирати ламіновані конструкції, зовнішній вигляд яких копіює відтінок і текстуру дерева (є й інші варіанти ламінації). Використовуються при склінні приватних будинків, котеджів, дизайнерських об’єктів, будівель, що представляють історичну або культурну цінність.

Склопакети

Склопакет займає в середньому 70% і більше від площі віконної конструкції. Тому саме він багато в чому визначає її характеристики, в першу чергу енергозбереження, сонцезахист і звукоізоляцію. Яким може бути склопакет?

Фурнітура

Фурнітура — це механізм, який відповідає за відкривання-закривання вікна. Від неї безпосередньо залежить, наскільки конструкція буде зручною у використанні:

Армування

Встановлення посиленого армування (метал товщиною 1,5 мм і вище) доцільне при виготовленні:

Додаткові комплектуючі

Розширюють можливості вікна.

Москітна сітка.

Встановлюється на частини конструкції, що відкриваються. Варіанти кріплення:

Підвіконня.

Варіанти виконання:

Монтаж

Чи можна укласти договір з салоном?

Укладення договору з салоном із зазначенням прав і обов’язків сторін — гарантія ефективної співпраці і вирішення всіх спірних питань у правовому полі. Відсутність договору може свідчити про недобросовісність компанії.

Яку гарантію надає салон?

Салон може надавати гарантію:

Гарантійні зобов’язання і умови вступу гарантії в силу обов’язково прописуються в договорі або в додатку до нього.

Дізнайтесь більше про всі переваги віконних систем WDS 8SWDS 7SWDS 6SWDS 5S. Для замовлення вікон WDS у вашому місті радимо звертатись у брендові салони, представлені в розділі «Де купити». Щоб ознайомитись з іншими матеріалами, переходьте у розділ «Всі статті».