Вікна WDS

Вибираємо вікна для приватного будинку

У своїх статтях про вибір вікон ми неодноразово акцентували увагу на тому, що немає єдиної оптимальної комплектації металопластикової конструкції. Все залежить від того, які завдання має вирішувати вікно, а ці завдання обумовлюються місцем його установки.

При цьому у вікон, які встановлюються в будівлях одного типу, є спільні риси. У сьогоднішній статті розглянемо характеристики конструкцій, які призначені для встановлення в приватних будинках і котеджах.

Пріоритети при виборі металопластикових вікон для приватних будинків

Які ж завдання мають вирішувати ПВХ-вікна, призначені для приватного будинку? Їх декілька:

Як же можна реалізувати ці пріоритети при виборі комплектації металопластикового вікна? Тут варто комбінувати різні елементи з урахуванням наведених вище вимог.

Профільна система

Форма і розмір віконних отворів в приватному будинку обумовлюють конфігурацію конструкцій і їхні габарити. Що ж стосується самого профілю, то тут будуть важливими такі характеристики:

Зверніть увагу! Використання профільних систем з меншим теплоізоляційним потенціалом виправдане тільки в двох випадках: скління господарських будівель або ж літніх дачних будиночків (в холодну пору року вони не опалюються, тому достатньо буде базового енергозбереження).

Склопакет

Вибір склопакета диктується балансом між енергозбереженням і стійкістю до спроб проникнення:

Фурнітура для пластикових вікон

Нарешті, фурнітура:

При виборі вікна для приватного будинку можна проявити куди більше індивідуальності — навіть саме місце встановлення конструкцій сприяє цьому. І все ж, обговорюючи бажану комплектацію, варто пам’ятати про пріоритети, які важливі саме в приватних будинках.

Дізнайтесь більше про всі переваги віконних систем WDS 8SWDS 7SWDS 6SWDS 5S. Для замовлення вікон WDS у вашому місті радимо звертатись у брендові салони, представлені в розділі «Де купити». Щоб ознайомитись з іншими матеріалами, переходьте у розділ «Всі статті».