Вікна WDS

Де купити пластикові вікна і як при покупці вікон не догодити до шахраїв

Плануючи встановити металопластикові вікна у своєму будинку або квартирі, ми часто постаємо перед складним вибором — куди саме звернутися за покупкою? Є фірмові салони, що пропонують вікна від перевірених торгових марок, є невеликі точки продажів. Нарешті, навіть на вулиці можна побачити невеликі розкладні столики зі зразками — причому часто саме тут пропонують вікна за фантастично низькою ціною.

Де ж купити вікно? Відповідь на це питання ми спробуємо знайти в нашій статті.

Де краще замовляти пластикові вікна

Найкраще місце для замовлення металопластикового вікна — це фірмовий віконний салон або інша перевірена точка продажів. Аргументів на користь такого вибору буде кілька:

Нарешті, не варто забувати про юридичний аспект справи. При замовленні конструкцій в перевіреній точці продажу ви практично гарантовано отримаєте на руки угоду, в якій будуть прописані терміни виготовлення конструкцій і обов’язки виробника/постачальника. Цей документ буде гарантією того, що передоплата, внесена за виготовлення вікон, не пропаде.

Причин для цього декілька:

Якщо мова йде про вікна WDS, то знайти авторизовані точки продажів можна на сайті в розділі «Де купити». Скориставшись картою, ви без зусиль знайдете точку продажів, яка є найближчою до вашого будинку.

Замовлення вікон у неперевіреного продавця: можливі наслідки

Інший варіант — ризикнути і в цілях економії спробувати замовити вікно на вуличній розкладці. Можливо, озвучена ціна конструкції буде нижчою, ніж при купівлі в фірмовому салоні. Однак є і цілком істотні ризики:

Але головний ризик — це саме робота з неперевіреною компанією:

Замовляючи вікна на вуличній розкладці, ви вносите передоплату практично невідомим людям.

Знайти відповідального за всі порушення та змусити компанію їх усунути виходить тільки в дуже рідкісних випадках. Часто такі точки продажів навіть не мають постійної адреси — тому у власника, який залишив передоплату, з контактів буде тільки мобільний телефон продавця. У гіршому випадку продавець просто перестане відповідати, і тоді внесені гроші пропадуть. Перспективи пошуку недобросовісних продавців із залученням правоохоронних органів є більш ніж туманними.

Висновок максимально простий: спроба замовлення вікон в неперевірених тачках продажів — це не можливість економії, а невиправданий ризик. Тому замовляти конструкції варто в авторизованих сервісних центрах — там, де компанія безпосередньо зацікавлена ​​в підтримці бездоганної репутації.

Дізнайтесь більше про всі переваги віконних систем WDS 8SWDS 7SWDS 6SWDS 5S. Для замовлення вікон WDS у вашому місті радимо звертатись у брендові салони, представлені в розділі «Де купити». Щоб ознайомитись з іншими матеріалами, переходьте у розділ «Всі статті».