Вікна WDS

Чи можна монтувати пластикові вікна взимку

Думка про те, що металопластикові вікна взимку краще не встановлювати, досить поширена. На користь неї наводять різні аргументи, але найчастіше таку позицію обґрунтовують:

На практиці все дещо інакше: при правильному підході зимовий монтаж ПВХ-конструкцій цілком можливий. Більш того, у встановлення вікон взимку є ряд переваг, які можуть вплинути на вибір дати монтажу.

Недоліки та переваги зимового монтажу

Говорячи про зимовий монтаж вікон, варто почати все ж з недоліків. Вони і справді є:

Досвідчені майстри з монтажу добре знають про ці недоліки і обов’язково їх враховують при підготовці до монтажу та виконанні робіт. Це дає можливість компенсувати всі ризики і звести дискомфорт до мінімуму.

Але є у зимового монтажу і цілий ряд переваг:

Обидві переваги є суттєвими, і тому варто принаймні замислитися над тим, щоб заміну вікон перенести на холодну пору року.

Що слід врахувати при встановленні в холодну пору року

Якщо мова йде про скління новобудови, що ще не опалюється, то основним завданням майстрів стає підбір відповідних матеріалів:

Як бачите, особливих відмінностей в зимовому і літньому монтажі ПВХ-конструкцій немає. Так, є ряд нюансів, які варто врахувати. Але якщо ви доручаєте встановлення досвідченим майстрам, що піклуються про свою репутацію, то і взимку можна з успіхом міняти старі вікна на нові пластикові конструкції.

Дізнайтесь більше про всі переваги віконних систем WDS 8SWDS 7SWDS 6SWDS 5S. Для замовлення вікон WDS у вашому місті радимо звертатись у брендові салони, представлені в розділі «Де купити». Щоб ознайомитись з іншими матеріалами, переходьте у розділ «Всі статті».