Вікна WDS

МІРОПЛАСТ надав екстрену благодійну допомогу Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні

21 травня 2021 року адміністрація КП «Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня» ДОР» звернулась до МІРОПЛАСТ з проханням допомогти у придбанні кисневого сенсору, необхідного для функціонування апарату ШВЛ.

Потреба в сенсорі була терміновою, адже апарат штучної вентиляції легень є життєво необхідним для малят, які народились раніше строку. Більшість таких маленьких пацієнтів не можуть самостійно дихати, оскільки їхні легені не сформувались повністю.

МІРОПЛАСТ отримав запит на допомогу у п’ятницю, 21 травня, і вже в понеділок, 24 травня, сенсор був переданий лікарні, і робота апарату ШВЛ була відновлена.

Завідуючий відділенням Сурков Денис Миколайович та весь колектив відділення анестезіології та інтенсивної терапії для новонароджених щиро подякували МІРОПЛАСТ за швидку реакцію та допомогу.
МІРОПЛАСТ – соціально відповідальна компанія і в якості свого благодійного вектору обрала допомогу дитячим медичним закладам Дніпропетровської області. Закликаємо бізнеси не залишатись осторонь потреб дитячих медичних закладів та частіше творити добрі справи заради здоров’я малечі.