Вікна WDS

Компанія «МІРОПЛАСТ» визнана лідером ринку ПВХ-профілю в Україні

За даними дослідження, проведеного компанією Pro-Consulting, компанія «МІРОПЛАСТ» стала лідером за обсягами виробництва ПВХ-профілю в Україні у 2019 р. Більш того, компанія зайняла найбільшу долю на ринку ПВХ-профілю загалом серед інших виробників та імпортерів.

Нещодавно компанія Pro-Consulting, яка спеціалізується на ринковій аналітиці, провела дослідження сегмента ПВХ-профілю в Україні за минулий рік на основі даних Державної служби статистики України.

Компанія «МІРОПЛАСТ» очолила список вітчизняних виробників ПВХ-профілю за обсягом виготовленої продукції, перевершивши показники найближчого конкурента майже в 2 рази. У зведеному аналізі об’ємів виробництва місцевих підприємств та завезеного імпортерами профілю, доля МІРОПЛАСТ також є найбільшою.

Крім лідерства серед виробників, компанія «МІРОПЛАСТ» посіла перше місце серед українських експортерів ПВХ-профілю. У 2019 році компанія експортувала продукцію до 13 країн, серед яких країни СНД, Балканські країни, Італія, Південна Корея та Перу.